Students Ptss

Wednesday, June 15, 2011

Selamat Datang ^_^

Assalamualaikum wbt :)

Apa khabar kakak-kakak? abang-abang? adik-adik? kawan-kawan di politeknik tuanku syed sirajuddin,arau Ops! tak lupa jugak untuk yang dah pun grad :)

Tujuan Blog ini ditubuhkan cuma untuk kumpul semua blogger-blogger yang menetap di Ptss, yang menjadi warga Ptss, yang mempunyai Kad Matrik Ptss..so jangan la malu jangan segan meh ramai-ramai lepak sini :)

Dari yang tak kenal boleh kenalkan, dari yang kenal sikit-sikit boleh rapatkan cuma cari jodoh je no komenlah..

Jadi bagi yang mengaku dia students Ptss silalah tinggalkan link kat entry ni supaya saya boleh listkan blog hampa dalam senarai bloglist "Ptss_Blogger" neh.

...Salam Mesra, Salam 1 Ptss, Salam 1 Malaysia...

10 comments:

ReiKo91 said...

http://fatihah-realitidanfantasi.blogspot.com

cute rasberry said...

best r cam nie...ley gathering

http://areda91.blogspot.com

Nur Adilla said...

:)

http://browniebeelicious.blogspot.com

Nabel said...

http://nabilharith.blogspot.com

Cinta Kedamaian said...

thanks :)
cik cute,insyaAllah klu dpt smbutan n cdangan :)

Ayesha Qairayna said...

good..keep it up

Afifah Azizan said...

yah ! ptss blogger bkmpl ! HEE
bagos2 ! ;)
http://sitinurafifahazizan.blogspot.com/

Suhaimi Aziz said...

http://romeoterlarang91.blogspot.com/

ZF said...

terima kasih yer sebab wujudkan group ni.... http://www.zuhairifirdaus.com/

Jom join group ni jugak....
http://www.gengpoliteknik.co.cc/

Ptss_Blogger said...

Thanks semua Pada yang sudi tinggal Link Korang :)








POLI Bloggerz